Nr |
Tabela środków |
PDF |
1. |
Zwierzęta żywe; Produkty pochodzenia zwierzęcego. |
pobierz |
2. |
Mięso i podroby jadalne. |
pobierz |
3. |
Ryby i skorupiaki, mięczaki i inne bezkręgowce wodne. |
pobierz |
4. |
Produkty mleczarskie, jaja ptasie; miód naturalny; jadalne produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzieindziej nie wymienione ani niewłączone. |
pobierz |
5. |
Produkty pochodzenia zwierzęcego, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone |
pobierz |
6. |
Żywe drzewa i inne rośliny; bulwy; korzenie i podobne; cięte kwiaty i ozdobne liście. |
pobierz |
7. |
Warzywa oraz niektóre korzenie i bulwy jadalne. |
pobierz |
8. |
Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów. |
pobierz |
9. |
Kawa, herbata, herbata paragwajska i przyprawy. |
pobierz |
10. |
Zboża. |
pobierz |
11. |
Produkty przemysłu młynarskiego; słód; skrobie; inulina; gluten pszenny. |
pobierz |
12. |
Nasiona i owoce oleiste; ziarna; nasiona i owoce różne; rośliny przemysłowe i lecznicze; słoma i pasza. |
pobierz |
13. |
Szelak; gumy; żywice oraz inne soki i ekstrakty roślinne. |
pobierz |
14. |
Materiały roślinne do wyplatania; produkty pochodzenia roślinnego gdzieindziej niewymienione ani niewłączone. |
pobierz |
15. |
Tłuszcze i oleje pochodzenia zwierzęcego lub roślinnego oraz produkty ich rozkładu; gotowe tłuszcze jadalne; woski pochodzenia zwierzęcego lub roślinnego. |
pobierz |
16. |
Przetwory z mięsa, ryb lub skorupiaków, mięczaków i innych bezkręgowców wodnych. |
pobierz |
17. |
Cukry i wyroby cukiernicze. |
pobierz |
18. |
Kakao i przetwory z kakao. |
pobierz |
19. |
Przetwory ze zbóż, mąki, skrobi lub mleka; pieczywa cukiernicze. |
pobierz |
20. |
Przetwory z warzyw, owoców, orzechów lub innych części roślin. |
pobierz |
21. |
Różne przetwory spożywcze. |
pobierz |
22. |
Napoje bezalkoholowe, alkoholowe i ocet. |
pobierz |
23. |
Pozostałości i odpady przemysłu spożywczego; gotowa pasza dla zwierząt. |
pobierz |
24. |
Tytoń i przemysłowe namiastki tytoniu. |
pobierz |